Puhdistuskortit lippuautomaattien, parkkimittareiden, bensiinimittareiden yms. laitteiden magneetti- ja sirukorttilukijoille

Muutama vuosi sitten DISKO kehitti tekniikan, joka mahdollisti korkeataajuusteknologiaa hyväksikäyttämällä mikrokuitupäällisen liittämisen kuivaan puhdistuskorttiin siten, että kortin ydin pysyy irrallaan päälliskerroksesta mahdollistaen näin kortin joustavuuden ja taipuisuuden.

Puhdistuksen aikana, magneettiset lukupäät painuvat puhdistuskortin mikrokuitupäällistä vasten (kortinlukijoiden kaikki magneettipäät ovat jousitettuja), jolloin mikrokuitukangas kiertyy magneettipäiden ympärille (kts. kuva). Tämän ansiosta myös magneettipäiden sivut puhdistuvat huolellisesti. Korkeataajuusteknologian ansiosta mikrokuitupäällinen pysyy erinomaisesti kiinni kortissa, eikä irtoa puhdistuksen missään vaiheessa.

DISKO puhdistuskortit ovat tehokkaasti likaa imeviä ja niissä on kaksipuoleinen mikrokuitupäällinen, jonka ansiosta puhdistuskortit voidaan käyttää molemmin puolin. Näin ollen kortissa on puhdistuspintaa yhteensä neljään puhdistuskertaan (ylä- ja alapuoli kortin molemmissa päissä). Tämän ansiosta kortin hinta/laatusuhde on erinomainen (kustannukset puhdistuskertaa kohden ovat pienet).

DISKO mikrokuituisia puhdistuskortteja 1555 voidaan käyttää sekä kortinlukijoissa joissa kortti vedetään lukijan läpi käsin, että niissä, joihin kortti syötetään laitteen sisään (poikkeuksena pankkiautomaattien sekä muiden raha-automaattien kortinlukijat). Mikrokuituiset puhdistuskortit magneettilukijoille käyvät myös sirukorttilukijoille joissa on kiinteät lukupäät.

Magneettilukijoita löytyy vielä nykyään useimmista automaateista. Tällaisia ovat esimerkiksi kassapäätteet, seteliautomaatit, korttiautomaatit, parkkimittarit, tupakka-, juoma- ja makeisautomaatit, lippuautomaatit, kasinoiden kolikkoautomaatit, kulunvalvonta- yms. turvajärjestelmät.

End of content

End of content