Uuden sukupolven DISKO puhdistuskortit ovat tulosta perusteellisesta kortinlukulaitteiden tuntemuksesta ja osaamisesta, tehokkaasta kehitysprosessista sekä lukuisista testeistä. DISKO puhdistuskortit rakentuvat muovisesta ydinosasta johon on korkeataajuustekniikalla kiinnitetty korkealaatuinen, joustava mikrokuidusta valmistettu päälliskerros.

Mikrokuitupuhdistuskortin erityisrakenne mahdollistaa magneettipäiden ja sirujen puhdistuksen ilman kemiallisia puhdistusaineita. Pöly, lika, rasva ja hapettumat suodattuvat puhdistuksen aikana puhdistuskortin uloimman kerroksen läpi. Testit ja laboratoriotutkimukset ovat osoittaneet, että magneettilukupäät ja sirut ovat merkittävästi puhtaampia DISKO puhdistuskorttien, kuin ns. puhdistusaineella kostutettujen märkien puhdistuskorttien jälkeen. Eräs johtava, elektronisiin maksutapahtumiin ja maksulaitteiden toimituksiin erikoistunut, eurooppalainen yritys tutki puhdistustuloksien eroja kuivien ja märkien puhdistuskorttien välillä. Kuivat DISKO puhdistuskortit antoivat parhaat lopputulokset. Tutkimustulokset ovat saatavilla pyydettäessä.

Märkää – yleisimmin alkoholia sisältävällä puhdistusaineella kostutettua – puhdistuskorttia käyttämällä, lika (osittain) irtoaa lukupäistä, mutta se ei täysin imeydy puhdistuskortin uloimpaan kerrokseen, jonka vuoksi osa liasta kerääntyy jälleen takaisin puhdistetulle pinnalle. DISKO puhdistuskorttia käyttämällä, lika imeytyy heti puhdistuskorttiin, jolloin puhdistettu pinta ei tule uudelleen likaiseksi.

DISKO puhdistuskortit ovat erittäin ympäristöystävällisiä. Niissä ei ole käytetty kemiallisia puhdistusaineita. Lisäksi toisin kuin märkiä puhdistuskortteja, DISKO puhdistuskortteja ei tarvitse pakata erityismuoviin kuivumisen ehkäisemiseksi. DISKO puhdistuskortit ovat näin ollen paras vaihtoehto magneettilukupäiden ja sirujen nopeaan, tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen puhdistukseen. Mikrokuidusta valmistetun päälliskerroksen joustavuuden ansiosta, lukupäät ja sirut puhdistuvat sekä päältä, että sivuilta. Puhdistuksen aikana mikrokuitukerros kaartuu lukupään tai sirun ympärille ja poistaa lian kokonaan. Lisäetuna kuivien DISKO puhdistuskorttien käytössä on se, että alkoholia sisältäviä nesteitä ei käytetä puhdistuksessa lainkaan, jolloin vältetään myös niiden helposti aiheuttama kumitelojen kovettuminen.

Manuaaliseen käyttöön tarkoitetulla patentoidulla liikkuvalla puhdistuslevyllä tai automaatteihin tarkoitetulla jousikäyttöisellä puhdistuslevyllä ovat ainoat puhdistuskortit maailmassa jotka puhdistavat kortinlukijoiden sirupinnat lukijoissa, joissa on laskeutuvat lukupäät, täydellisesti ilman, että laite joudutaan avaamaan. DISKO puhdistuskortteja voidaan käyttää useita kertoja, jonka ansiosta puhdistuskustannukset pienenevät kerta kerralla.

End of content

End of content