Puhdistuskortit kassapäätteille yms. laitteiden sirukorttilukijoille

DISKO on kehittänyt erityiset puhdistuskortit, jotka soveltuvat useimmille kortinlukulaitteille, joissa on laskeutuvat lukupäät. Kun DISKO puhdistuskortti syötetään sisään, kortinlukijan laskeutuvat lukupäät joutuvat kosketuksiin puhdistuskortin ylimmän mikrokuitukerroksen kanssa puhdistaen ne huolellisesti. Kun puhdistuskortti poistetaan, myös lukupäät irtautuvat kortista automaattisesti. Puhdistuskorttien ja lukupäiden välillä ei esiinny missään vaiheessa hankausta, kuten ei myöskään pankki- ja luottokorttien ja lukupäiden välillä, joten kortit ja niiden mikrosirut eivät vaurioidu missään vaiheessa. Lukupäihin kuitenkin kertyy likaa ja pölyä, sekä (iho)rasvaa mm. pankki- ja luottokorteista, joka voi aiheuttaa häiriöitä herkissä lukupäissä ja jopa estää laitteen toiminnan.

Korkealaatuinen puhdistuskortti (DISKO 1533, patentti nro. EP0789313) varustettuna liikkuvalla jousimekanismilla ja joustavalla mikrokuituisella päälliskerroksella on kehitetty erityisesti sirukorttilukijoiden optimaaliseen puhdistukseen. Mikrokuituinen puhdistusliina on kiinnitetty korttiin korkeataajuus teknologiaa hyväksi käyttäen.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi on suositeltavaa, että toisella kädellä pidetään kiinni kortin sinisestä osasta ja toisella kädellä liikutetaan kortin liikkuvaa osaa edestakaisin, jolloin puhdistuskortin mikrokuituinen päälliskerros liikkuu mikrosirujen yli samalla puhdistaen ne kauttaaltaan. DISKO puhdistuskortit sirukorttilukijoille ovat kuivakortteja, joita käytetään ilman kemiallisia puhdistusaineita. Puhdistuksen jälkeen kortti yksinkertaisesti poistetaan lukijasta. Jokaisen kortin voi käyttää 12 kertaa, jolloin kortin hinta/laatusuhde on erinomainen (kustannukset puhdistuskertaa kohden ovat pienet).

End of content

End of content