DISKOn pehmeät mikrokuituliinat sopivat lähes kaikkien vaikeiden pintojen puhdistukseen

Erityisen pintarakenteensa ansiosta ne soveltuvat hyvin mm. TFT- ja nestekide- sekä muiden pinnoitettujen näyttöjen puhdistukseen.

DISKO mikrokuituliinoissa on ainutlaatuinen pintarakenne, jonka ansiosta liinat imevät suuriakin määriä likaa tehokkaasti. Liinojen suuri puhdistuspinta on aikaansaatu jakamalla kuituja toistuvasti pituussuunnassa. Menetelmän ansiosta mikrokuituliinoihin on saatu erinomaiset puhdistusominaisuudet ilman puhdistusaineen lisäystä. Mikrokuituliinat yhdessä DISKO Universal Cleanerin kanssa, poistavat rasva- ja muut vaikeat tahrat helposti ja turvallisesti. DISKO Universal Cleaner ei sisällä liuottimia ja/tai muita haitallisia ainesosia.

DISKO mikrokuituliinat poistavat helposti ja ilman puhdistusaineita pölyn, lian, rasvan, nikotiinin ym. Liinat sopivat lähes kaikkien toimistolaitteiden puhdistukseen. Liinat ovat tehokkaasti likaa imeviä, kestäviä ja ne voidaan pestä 95°C:ssa. Liinojen imukyky ja puhdistusominaisuudet säilyvät toistuvassakin käytössä. Nukkaamattomat, iho- ja ympäristöystävälliset mikrokuituliinat sopivat myös allergikoille.

End of content

End of content